PPschietsport is ontstaan uit mijn interesse voor de schietsport.

Als voormalig manager Techniek en Veiligheid boeit mij speciaal de technische en juridische  kant van de schietsport en wapenhandel.

PPschietsport heeft daarom dan ook geen webwinkel maar  heeft bewust gekozen voor een persoonlijke benadering van zijn mogelijke afnemers.  

Uw vragen kunt u stellen en/of bestelingen kunt u doen via mijn E.mail adres.  

Mijn streven is uw vragen direct te beantwoorden en uw bestellingen zo snel mogelijk af te werken.

 

PPconsult bv


Naast ppschietsport  run ik onder de naam PPconsult bv een adviesbureau op het gebied van  Milieu en Arbeidsomstandigheden, specifiek voor de opslag van en het werken met gevaarlijke stoffen. In dit kader heb ik o.a. Milieu vergunningen en Arbozaken verzorgd voor collega handelaren. PPconsult brengt hiervoor redelijke tarieven in rekening.  Als Lid van diverse overheidscomissies o.a. ”De Comissie Preventie van Rampen door Gevaarlijke Stoffen” (CPR) is er veel kennis en ervaring aanwezig op dit gebied. Ook zijn er goede contacten met diverse overheidsinstanties.

Hebt u als wapenhandelaar, schietvereniging of als particulier vragen over vergunningen of arbozaken dan kan PPconsult uw van dienst zijn en deze arbozaken en vergunningaanvragen voor u verzorgen.

Vriendelijke groeten,

Peter Palsenbarg